Inzage API

Welkom bij Elena

 

 

Elena: waarschuwingssysteem voor BOVAG-leden
Bij verhuur en proefritten wilt u weten wie er voor uw balie staat. Is die persoon wie hij zegt te zijn? Kan hij de huur betalen? Brengt hij het voertuig op tijd en zonder schade terug? Het is onmogelijk om die vragen met zekerheid te beantwoorden. Maar dankzij Elena komt u een heel eind. Elena is het waarschuwingssysteem voor en door BOVAG-leden. Wanneer een proefritklant of potentiële huurder zich bij een collega BOVAG-bedrijf niet aan de afspraken heeft gehouden en in Elena is geregistreerd, krijgt u daar melding van. En omgekeerd kunt u ook uw collega’s waarschuwen voor een klant waar u problemen mee heeft. Zo houden we met elkaar de branche veilig en prettig. Elena is getoetst door de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Registratie in Elena
Staat een persoon of bedrijf in Elena dan kunt u weigeren om uw voertuig mee te geven. Ook kunt u huurders of dubieuze klanten die zich bij u misdragen hebben eenvoudig registreren in Elena en zo collega BOVAG-bedrijven waarschuwen. Via Elena kunt u eventueel ook direct aangifte doen bij de politie en een melding doen bij uw verzekering.

KIJK OP WWW.BOVAG.NL/ELENA VOOR MEER INFORMATIE

Aan de slag met Elena?
Nog geen klant? Ga dan hier naar het aanmeldformulier en meldt u eenvoudig aan door het formulier in te vullen.

 

Hulp nodig?
Heeft u hulp nodig bij het gebruik van Elena? Daarvoor kunt u contact opnemen met de supportdesk van Elena via telefoonnummer (085) 024 05 21 of per e-mail naar support@elena.nl. U kunt ook de knop Support bovenaan deze pagina gebruiken.

Meer informatie over ‘Hoe werkt Elena?’ vind u in de werkinstructies via mijn.bovag.nl/downloads

 

 

Contact

Bedrijfsnaam: Elena Supportdesk  Download brochure
Postbus: 1100
Postcode: 3980 DC
Plaats: Bunnik
Algemeen telnr.: (085) 024 05 21
E-mail: support@elena.nl